Cine suntem? Ce facem?

Social MED este un centru rezidențial care are ca obiectiv tratarea adicțiilor și a comorbidităților acestora.

Scopul activității noastre este tratarea multidiscipliară a dependețelor, în limitele standardelor internaționale existente, având întotdeauna o abordare dinamică, individualizată cu un maxim de interes pentru cofidențialitea întregului procesul terapeutic.

Deținem 3 divizii importante, împreună oferind suportul medical necesar rezidenților noștrii.

  1. Serviciile de dezalcoolizare
  2. Serviciile de detoxificare (detox)
  3. Serviciliile pentru tatateare a tuturor tipurilor de dependețe care nu implica abuzul de substante psihogene cum ar fi jocurile patologice de noroc (ludomania), depdendența de nicotina, dependeța de internet sau social media, dependența de sex și altele.
Centru recuperare psihica, sociala si dezintoxicare Social MED

Dezideratul nostru

Dezideratul nostru este o  abordare adaptativa de reabilitare care se fundamentează prioritar pe conștientizarea fiecărui beneficiar de existența dependenței in toate aspectele ei.

Un element central al conceptului nostru  de reabilitare este dezvoltarea unui sentiment de auto-eficiență, menit să stimuleze autoresponsabilizarea, integrarea profesională și socială. Pentru a materializa acest deziderat, o echipă multidisciplinară este dedicată atingerii acestui obiectiv, adaptându-se proactiv nevoilor specifice ale fiecărui beneficiar.

Confidentialitate si siguranta!

Ne asumam responsabilitatea unui proces de reabilitare  individualizat in care ,confortul beneficiarului si eficienta tratamentului sunt prioritare.

INDIVIDUALITATEA

Implica pentru Centrul nostru intelegerea profunda a patologiei dependentei fiecarui beneficiar si elaborarea unui plan de tratament individualizat si adaptat nevoilor  acestuia

SOLIDARITATEA

Suntem o echipa unita si devotata fata de beneficiarii Centrului nostru și familiile acestora pe tot parcursul  procesului terapeutic

INTEGRITATEA

Suntem onesti in evaluarile noastre si comunicam transparent

INOVATIE

Conceptul nostru prezinta o propunere inovatoare si complexa pentru viitorul medicinei adictiilor punand accentul pe evolutia de la metode empirice la tratamente bazate pe dovezi stiintifice.

ATITUDINE POZITIVĂ

Rolul nostru esențial este de a încuraja și susține dezvoltarea autoeficienței beneficiarilor, cea care conduce în cele din urmă la autonomie și la o autogestionare eficientă a vieții post-reabilitare